Skip to content

ACTIVITATS

 REUNIONS DE LA JUNTA.

La Junta de l’Ampa es reuneix el primer dimecres de cada mes per tractar tant qüestions relatives a les diferents col·laboracions que es realitzen amb l’escola com d’altres qüestions suggerides per pares i mares del centre. Les reunions es realitzen a la mateixa escola i estan obertes a qualsevol mare, pare o tutor legal que hi vulgui participar activa o puntualment, fer aportacions, suggeriments , dubtes,etc.

ASSEMBLEES DE PARES.

L’Assemblea ordinària es convoca un cop cada any i va adreçada a tots els pares i mares de l’escola. Són reunions on s’informa de la marxa de l’Ampa; activitats realitzades al lar del curs anterior i les activitats que es durant a terme al llarg del present curs, estat de comptes i altres suggeriments.

COL·LABORACIÓ AMB LES ACTIVITATS DE L’ESCOLA:

  • Lliurament de premis per a:
  • Subvenció de la revista escolar Xarxa.    Si voleu més informació cliqueu aqui
  • Setmana de la Solidaritat
  • Auxiliar de conversa.
  • Associació Esportiva Minguella.
  • Festes de Maig:    “La festa del Dimoni! ”      Amb anterioritat, es donaven premis als guanyadors del concurs de dimonis de la diada de St. Anastasi que organitzava l’escola i samarretes a tots els nens d’infantil i primària.

Des del curs 2012-2013, obsequiem únicament amb les samarretes amb el dibuix del dimoni que es cremarà cada any.

Es donarà la possibilitat d’aconseguir la samarreta als alumnes d’ESO enviant un correu  a :   ampaminguella@gmail.com

 

 

20150906_185849 dimonis 2014 samarreta dimoni2013 P4150012 

any 2015                                 any 2014                                  any 2013                              altres anys