Skip to content

MÚSICA EN FAMÍLIA

Aquest nou projecte va néixer el curs 2013-2014 amb el desig de poder apropar concerts i actuacions musicals de petit format a les famílies, i d’aquesta manera, nens, pares i mestres poguéssiu gaudir-ne en un espai i en un temps diferents al de la jornada escolar. Va ser una proposta cultural molt ben acollida per part de tothom, amb una molt alta assistència i això ens anima a voler seguir proposant nous espectacles al llarg d’aquest nou curs.
Esperem programar al llarg del curs entre dos i tres concerts . Totes les actuacions tindran lloc a la sala d’actes de l’escola.

Els concerts són patrocinats per : taller

 

1 de desembre:pep lopez

PEP LOPEZ      “PER TERRA DE DRACS”  És un espectacle de cançons de participació amb contes curts on s’uneixen els contes tradicional i d’autor sobre dracs i éssers mítics amb les cançons i la música, els dibuixos animats i el descobriment d’instruments musicals molt llunyans a la nostra cultura aplicació d’imatges i estímuls visuals.

El repertori és format de diversos estils que ens acosten al jazz i el swing, el funk, la cançó d’autor, les balades, o el cabaret literari.

La imatge en escena una pantalla de vídeo juguen de forma interactiva amb les propostes que s’ofereixen des de l’escenari: respostes al text, il·lustració de les històries, imatges creades per aquest espectacle en format de dibuixos animats.

 

2 de febrer:

Vakomba    Esclat de música!

Fundat al 2004 per la seva actual directora, Mariona Sánchez,  està format per 31 joves dels 16 als 23 anys, tots ells, alumnes de l’escola de Música Creu Alta de Sabadell.

Aquest cor, s’ha fet molt conegut a ran de la seva participació en el concurs de TV3  “ Oh happy day ” el passat any 2014.

Clàssics, bandes sonores, música tradicional, góspel així com les músiques més actuals i els grans hits internacionals formen part del seu repertori.  Sempre amb el segell  VkB. Sempre originals, sempre sorprenents!

vakomba2