Skip to content

Música en Família 2013-2014

PAINOMI!

painomi

El 10 de març va tenir lloc l’actuació de les Painomi, quatre noies tot terreny! Totes elles amb domini de  més d’un instrument i amb unes veus al·lucinats, ens van delectar amb el  piano, la guitarra… el violí i la melòdica!

El repertori del grup constava d’alguna versió de grups de renom i de cançons pròpies, de les quals n’ha sortit un disc titulat “Estimat convidat” .

Definir el seu estil no és gens fàcil. És un pop català allunyat del producte comercial, el que dóna un caràcter molt propi i extraordinari per a gaudir-lo amb tots els sentits.

El projecte Painomi està agafant força al món de la música emergent, i després de l’experiència obtinguda en un bon grapat de concerts, ens va sembla que podia ser una proposta prou sòlida i atractiva de cara a qualsevol tipus de públic i escenari. Va ser tot un espectacle i els nens ( i pares) s’ho van passar d’allò més bé.

En acabar el concert, els nens van poder fer tot de preguntes , fotos i dedicatòries.

P1020212 P3100156P3100158P3100167
P3100163

painomi

COM SONA?

Va ser el primer concert, celebrat  el 9 de desembre de 2013. Unes 120 persones, entre pares i nens  van gaudir  del concert de la companyia “Com sona?”  dins del que anomenem Propostes culturals. L’espectacle estava adreçat a nens i nenes d’edats compreses entre els 0 i 7 anys.

informació de la companyia:       ComSonaweblogo

Com veureu a les fotografies, van gaudir al màxim!
com sona1