Skip to content

EL DRAC MINGUELLOT

Ja el tenim aquí!!! El nostre MINGUELLOT !!!minguellot

Va ser presentat als nens el dia 22 d’abril, aprofitant el certamen literari de sant Jordi, perquè també, és el dia del Drac!!!

 

Feia  temps que rondava pel cap dels membres de l’Ampa, i finalment aquest curs 2015-2016 vem reservar una partida del pressupost per poder-ho fer possible.

El Drac va començar amb els dibuixos de tots els nens, ells han estat els veritables creadors! Després, es van agafar les millors idees de tots ells i li vem ensenyar a l’Anna, de l’Obrador de la Riera, l’encarregada de donar-li vida. I després d’una primera  maqueta ja va començar.

Perquè els nens se’l facin seu, a part de decidir la forma del cap, també van portar un mitjó per poder decorar el cos. Voluntaris de l’Ampa vam enganxar-los i gràcies  a les voluntàries cosidores,  la Nuria Tuca, les seves filles i la Toña, àvia de la Candela i en Joan, ja vam tenir a punt el cos.

Últim pas, triar un nom. Després de recollir un cop més, les propostes dels nens, es van fer votacions amb els tres finalistes, EL BITXO, MINGUELLOT i DRAGUI. I el guanyador va ser…..

EL MINGUELLOT

Ara només queda que tot Badalona el vegi per les festes de maig. Us esperem a tots.

Si voleu veure tot el procés, cliqueu aquí:    definitiuEl drac de la.pptx