Skip to content

Els PARES fan de PROFE. Curs 2015-2016.

Benvolgudes famílies,

L’AMPA, amb el suport de l’Escola, organitza, per als alumnes d’ESO, uns tallers de formació complementària que imparteixen pares i mares d’alumnes que s’han ofert voluntàriament per a compartir la seva experiència vital (no només formativa o professional) amb els nois i noies més grans de l’Escola.

L’objectiu d’aquest projecte és compartir, entre tots, VALORS positius i constructius que permetin fer avançar la societat.

Aquests tallers tenen 6 sessions cadascun, d’una hora de durada, i es desenvolupen a les instal·lacions de l’Escola, en dues tandes (el primer i el segon trimestre).

Això vol dir que els nois i noies que vulguin apuntar-s’hi podran realitzar, cada curs, un màxim de 2 tallers (un per cadascun dels dos trimestres).

Les sessions es desenvolupen els divendres a la tarda, de 17:00 a 18:00, a les aules del C/Prim, i la participació dels alumnes és voluntària i gratuïta.

Oportunament, en iniciar cada trimestre, s’envia una comunicació a les famílies i els tutors, informant sobre els títols dels tallers que s’imparteixen, així com l’obertura del període d’inscripcions.

La inscripció es fa a través d’una aplicació que es pot trobar al web de l’AMPA (www.ampaminguella.org), apartat “INSCRIPCIONS”.

Per a més informació, podeu consultar la memòria del projecte al següent enllaç: http://www.ampaminguella.org/wp-content/uploads/2013/07/A-Projecte_-Tallers-formacio-complementaria-2014.pdf

Per a veure informació sobre els tallers impartits en cursos anteriors, cliqueu aquí: http://www.ampaminguella.org/projectes/taller-de-formacio-complementaria/

Dates primer trimestre: 16, 23 i 30 d’octubre, 6, 13 i 20 de novembre

CURS 2015-16
1er trimestre 2on trimestre
11.- Cuina domèstica 12.- Pa i pizza
26.- Publicitat 32.- Arquitectura i construcció you-tube
28.- Costura (patchwork i altres) 21.- Iniciació a l’SCRATCH
15.- Speaking 31.- Teatre creatiu
27.- RE-programem el Minecraft 22.- Speaking
29.- Conversation (francès) 30.- Juguem al TANTRIX

 

Atentament

Xavier Figuerola

Coordinador del Projecte

Els PARES fan de PROFE