Skip to content

festa Ampa estiu 2013

 

Un any més, hem celebrat la festa de l’Ampa al Seminari de la Conreria.

Va ser el 9 de juny, tot i la previsió de temps de pluja que teniem, vam poder realitzar totes les activitats previstes. Un total de 290 persones! record d’assitència.
Un bon esmorzar per comenzar amb forces la gimcana “pares&nens”. Va ser molt divertada! Grafiti / volei a cegues / sky de secà / futbolí humà / cel amunt / scalextric / bascap / robinhood / enfarina’t / encerta-la i aquest any com a novetat minguidancing, tots a ballar al ritme de les cançons de moda!
També va ser tot un èxit el bateig subaquàtic, adreçat a nens de 4t, 5è, 6è i ESO. Més de 30 nens van poder gaudir-ho al màxim.
Desprès del dinar de germanor mentres els més petits van estar molt atents amb el contacontes, i els més grans i pares van fer el partit de rigor de futbòl i bàsquet tot esperant el llançament del coets.
Tot un espectacle va ser el taller de bombolles que vem fer al claustre. Ja veureu les fotos!!! els nens s’ho van passar pipa!
I per acabar la jornada, un bon berenar amb les coques que van participar al concurs. Molt ben decorades i boníssimes!!!
També volem fer públic, el nostre agraïment més sincer als patrocinadors i col·laboradors que ens han ajudat aquest any de retallades a tirar endavant la festa.
Sapigueu que:
L’obsequi va anar a càrrec de CRISTALMINA
Premis a càrrec de FRIKI PLANET, PAM I PIPA, JUMA PARK
Part del material utilitzat a càrrec de FERRETERIA PRIM, VIATGES GIRAMON, GRUP D’ASTRONOMIA DE TIANA, ESCOLES MINGUELLA.
Màquina crispetes gràcies a DURAFRUIT
SCALESTRIC col.labora BSR / Patates gràcies a COROMINES / Entrepans de FORN CATALUNYA
I al patrocini desinteressat de: BADALONA IDIOMES, CLUB NATACIÓ BÉTULO, ARA STUDI, LA PLANA RELLOTGERIA, HUSA HOTELES, CAN PLA, DUATIS, CLÍNICA DENTAL VILAGRAN, JULIA ART PHOTOGRAFY-PARAGUAS DE LUZ, MAG ARQUITECTES.
Gràcies a tots, pares, nens, patrocinadors, col.laboradors i AMPISTES per a participar-hi amb tanta il.lusió.

Esperem tornar-nos a trobar el 2014.