Skip to content

FESTA DE L’AMPA

A finals de cada curs, organitzem una trobada de tota l’escola,  al seminari de la Conreria.

La jornada sol començar a les 10 del matí i us donem la benvinguda amb un bon esmorzar. Cal agafar forces per totes les activitats que tenim pensades com la gimcana, teatre, tallers, piscina… Cada any intentem fer activitats noves per poder  gaudir tots plegats  d’una jornada divertida , aprofitar per conèixer als companys dels nostres fills, als seus pares, i en general tota l’escola.

Uns dies abans de l’esdeveniment, posem davant l’escola unes taules d’inscripcions  amb  preus molt i molt ajustats. L’Ampa organitza i també subvenciona bona part de cost del lloguer de la casa , els àpats (esmorzar, dinar i berenar ) i les activitats que s’hi facin aquell dia.

Mitjançant col·laboradors i patrocinadors  podem organitzar més o menys activitats i concursos .  Per això, si teniu algun negoci que voleu promocionar o simplement voleu col·laborar  us podeu posar en contacte  amb  l’Ampa, qualsevol ajuda serà molt benvinguda. També seria genial comptar amb pares i mares disposats  a donar un cop de mà el dia de la trobada.  No cal ser membre de l’Ampa en actiu per  poder-hi participar.  Tots som AMPA.

Teniu fotos dels últims anys!