Skip to content

Conferència- Coloqui: “ESTIMA’M PERQUÈ ME’N PUGUI ANAR: Educar des de l’ecologia emocional”

Us convidem a assistir a la conferència – col·loqui a càrrec de M. Mercè Conangla i Marín ( Psicòloga, infermera i escriptora. Especialitzada en educació emocional. Formadora en l’àmbit docent i sanitari en diverses universitats. Cofundadora de la Fundació AMBIT.)
En la conferència – Coloqui treballarem si volem nens segurs de si mateixos, valents,  exploradors,  curiosos,  amb afany d’aprendre, respectuosos i que valorin la vida? O volem nens ansiosos, dependents, amb por a equivocar-se,  sense iniciativa,  que busquin entorns  segurs i còmodes per sobre de tot Volem fills voluntariosos, que lluitin  davant les dificultats i busquin camins alternatius al que es tanca? O volem fills incapaços de perseverar quan apareixen les primeres dificultats, que es rendeixen o  resignen seguida? Per tant parlarem de la responsabilitat dels pares en l’educació dels seus fills: acompanyar-lo en el procés de convertir-se en persones adultes emocionalment equilibrades, autodependents,  amoroses,  creatives  i pacífiques.

Desprès de l’èxit de la conferència us podeu descarregar el document resum que han elaborat  mares i pares que han assistit al taller Ecologia emocional.