Skip to content

LA MARATÓ DE TV3 2014

la-marató-de-tv3El dia 14 de desembre es celebrarà  la 22 edició de la Marató de TV3.  Aquest any les donacions aniran destinades a les malalties del cor.

Com molts sabreu, tenim una família que va patir la mort d’un fill afectat per una cardiopatia genètica i un altre fill afectat pel gen causant de la mort tots dos casos vinculats a malalties del cor i que serà  entrevistada el dia del programa. Per aquest motiu i perquè ja teníem ganes de poder participar com a escola, us volem animar a participar en dos projectes que hem preparat i que creiem que podem portar a terme amb la col·laboració de nen i pares.

 

Què us proposem fer?COQUES

Berenars solidàries. Els propers divendres, 21 i 28 de novembre, i,  5 i 12 de desembre, necessitem voluntaris perquè porteu una coca que després vendrem a la sortida de l’escola, a 1€ la porció.

Us podeu  apuntar a la pestanya:     inscripcions/ la marató de TV3.

 

piruletes solidàries

 

 

 

Piruletes solidàires!  Si nomès voleu fer una aportació econòmica, ho podeu fer comprant una piruleta de xocolata que podreu trobar a la venda en els berenars solidaris i a molts comerços del centre de la nostra ciutat.  Aquesta proposta va sorgir d’en Xavi Valls i Jordi Batuecas, pares de la nostra escola i   l’Ampa li ha donat suport.

 

 

UN-ORIGAMI-UN-EURO

Un origami, un euro. Fes el teu origami i  la Fundació Mútua General de Catalunya  donarà 1€ a la Marató per cada origami que nosaltres portem!  Així de fàcil !

 

Us deixem també un vídeo perquè us sigui més fàcil!

Gràcies a tots per col·laborar. Entre tots, podem.

 

origami

El passat 2013 es van  recollir 49.869 origamis, i gràcies a la Mútua General de Catalunya,  es van transformar en 49.869 € en benefici de La Marató de TV3x .

Aquest 2014 l’Ampa Minguella vol formar part de la iniciativa solidària “1 origami 1 euro”.  Tenim molt poc temps, fins el dia 25 de novembre per fer entre tots molts origamis!!!

Més informació a:

Web del projecte: http://www.1origami1euro.org

 

El 25 de novembre era la data màxima per entregar els ORIGAMIS d’quest any, i ens omple d’orgull poder dir que entre tots hem pogut entregar 3.402 grues!!!  això vol dir 3.402€ per la marató.

saber més