Skip to content

Foment de teatre infantil

Al Teatre Zorrilla de Badalona s’hi programen nombroses sessions de teatre infantil organitzades per la “Xarxa d’espectacle infantil i juvenil de Catalunya”          http://www.fundacioxarxa.cat

L’objectiu d’aquest projecte és fomentar l’assistència a aquestes sessions mitjançant la descoberta d’aquesta programació tot subvencionant part de l’entrada.

Reserva d’entrades

Per a reservar les entrades, caldrà contestar un missatge electrònic que s’haurà emès des de la bústia de correu de l’AMPA ampaminguella@gmail.com, responent totes les preguntes que puguin fer-s’hi. (no seran vàlides reserves que no responguin el missatge original de l’AMPA)

Obtenció de localitats

Les localitats subvencionades es repartiran per ordre de sol.licitud als alumnes que es beneficïin per primera vegada del pla.

Recollida d’entrades

Es recolliran directament a la guixeta del teatre en el moment en que s’adquireixin les entrades dels acompanyants, tan aviat com sigui possible, amb l’objectiu de poder reservar les millors localitats.

Normativa d’ús

A la pàgina web de l’AMPA hi ha penjada la memòria del projecte, que podeu consultar obertament. L’AMPA es reserva la interpretació de la normativa indicada en el cas que aparegui alguna eventualitat no prevista. (Podeu llegir el document en el següent enllaç  Pla pel Foment del Teatre Infantil)

Promoció

Es prega a totes les famílies que facin difusió d’aquest projecte a d’altres famílies que no puguin estar inscrites a la base de dades de l’AMPA. Per a inscriure’s, n’hi haurà prou en sol.licitar-ho a la bústia de l’AMPA ampaminguella@gmail.com.